Een zware 5000 kilometer hebben Gert-Jan en Branco overwonnen alvorens ze aan de finish van het befaamde Lac Rosé stonden. Kilometers vol prachtige paden en sporen, hoewel die laatste ook lang niet altijd aanwezig waren.

Met snel rijden, goed navigeren en een sterke "we-fix-this"-mentaliteit schoven de heren elke dag wel een plaatsje op in het algemeen klassement binnen hun categorie, de Side-by-Sides.

Maar, niet alles ging zonder tegenslag. Diverse lekke banden kostten veel tijd. Een afgebroken draagarm echter nog veel meer, dus een setback in de ranking was onvermijdelijk enkele dagen. Des te knapper is het eindresultaat - 4de in de Side by Side-categorie uit 17 deelnemers!

De route van Monaco ging via Italië, waar alle deelnemers ingescheept werden en in 1,5 dag op de veerboot een volledige briefing en laatste training kregen. En natuurlijk was het gezellig en waren deze 36 uur een uitgelezen mogelijkheid om andere teams te leren kennen en zelfs nieuwe rallyvrienden te maken.

Echter, vanaf het moment dat ze op Marokkaanse grondgebied arriveerden, ging iedereen in competitie-stand en werd er gestreden om elke zandkorrel.

Een prachtige rally met dito resultaat is het gevolg geweest. Tegenslagen zijn overwonnen, onzichtbare kruisingen en paden zijn gevonden. Al met al een zeer sterke prestatie van dit team dat hiermee weer grote stappen heeft gezet op weg naar het ultieme doel: Een succesvolle deelname aan Le Dakar 2021 in Saudi Arabië!