Rallybeleving, snelheid en adrenaline. In een informele maar professionele setting. Dakar meets Business!

Het ValkRallyteam neemt al haar partners mee in de beleving die Dakar heet. Met logoplaatsing op de voertuigen wordt de verbintenis tussen uw bedrijf en de grootste rally ter wereld zichtbaaar. En met het ervaren van de G-krachten, de adrenaline en de modderspetters tijdens een rit in de SSV, Rallyauto en Dakartruck op het EVM 19 Outdoor Event Resort wordt het ook nog eens voelbaar!

Voor u én uw eigen relaties!

Het ValkRallyteam biedt al haar partners namelijk de unieke mogelijkheid om deel te nemen aan het Dakar Festival en om gewoon bij ons langs te komen om een keer mee te rijden. Tijdens een losse meeting of wellicht met een geheel eigen (relatie)evenement in Dakar-stijl. We realiseren het voor u en uw relaties!

Logoplaatsing

Onze sponsoren krijgen uiteraard een prachtige plek op onze auto én SSV, maar ook op de diverse communicatiemiddelen zoals de website, nieuwsbrief, banners, etc. De hieronder aangegeven grootte van de logo’s zijn bij benadering en afhankelijk van logo-vorm, kleur en samenstelling.

  • Plaatsing op weerzijde van de Rally-auto en Side by Side
  • Plaatsing op weerszijde van de Assistentie-bus
  • Plaatsing op de kleding van het team
  • Plaatsing op de website van de website www.valkrallyteam.nl inclusief doorlink naar uw website

Deelname als VIP aan het EVM19 Dakar Festival

In 2019 organiseerde het EVM19 Resort, de thuisbasis van het Valk Rallyteam, een ongekend Dakar Festival. Dit evenement, geheel gericht op de zakelijk en professionele kant van de Offroad Rallies, zal in het teken staan van diverse vormen van rally-beleving. Verschillende teams zullen aanwezig zijn met hun Rallytruck en/of Rallyauto, waarbij alle gasten mee kunnen rijden voor de ultieme beleving over het rallyparcours.

In 2022 staat er ook weer een Dakar Festival op de planning en u als sponsor bent natuurlijk harte uitgenodigd. Maar u kunt ook nog eigen gasten meenemen, om uw verbintenis met een Dakar-team te delen met uw relaties!

Inzet Rallyauto

Als sponsor heeft u het recht op het gebruik van de Rallyauto van het ValkRallyteam ter promotie, nadere voorwaarden onderling te bespreken.

Wij bespreken graag uw interesse in een partnership met het ValkRallyteam!

Gert-Jan van der Valk - Coureur

Branco de Lange - Navigator

Contactpersoon: Sijbrand Booij - Teammanager: sijbrand@evm19.nl / 0642200245