Schouten Reclame - RALLYSCHILD.NL

Schouten Reclame is een reclameproductiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van visuele reclame-uitingen door middel van zeefdruk, belettering, borduring en digitale technieken

Bij Schouten Reclame in Wageningen staan de zeefdrukmachines, snijplotters en groot formaat printers gebroederlijk naast elkaar. Zelden kom je een dergelijke opmerkelijke mix tegen van ambachtelijkheid en moderne techniek. Daarom kunnen zij hun klanten goed informeren welk techniek het beste geschikt is voor hun wensen of product.

Een opdruk op een shirt, een sticker, een logo in een exclusieve deurknop, reclame op een bedrijfsauto, makelaarsposters, reclameborden, beurstand, spandoeken, zo maar een paar producten waarbij vaak zeefdruk wordt gebruikt in combinatie met digitale technieken.. Zeefdruk gebruikt men kort gezegd vooral op alle moeilijk te bedrukken materialen, zoals kunststof, keramiek, textiel en metaal. Voor het produceren van kleine oplagen wordt steeds vaker gebruik gemaakt van digitale printtechniek.

Van ontwerp tot eindproduct - Rallyschild.nl

Rallyschild.nl is een onderdeel van Schouten Zeefdruk&Reclame. Hier worden rallyschilden en aanverwante artikelen vervaardigt door middel van zeefdruk, fleetmarking en digitale technieken. Rallyschild.nl is hofleverancier van de meeste Nederlandse Autosport Rally’s en diverse buitenlandse autosport evenementen. Tevens maken zij producten voor ontelbare merkenclubs.

De productie van rallyschilden gebeurd geheel in het uiterst modern ingerichte bedrijf. Er zijn verschillende vormen en diverse materialen waar de schilden van worden geproduceerd. Het model ‘Classic’ is het meest gebruikte model maar ook een eigen model behoord tot de mogelijkheden.

Het model ‘Classic’ voorbeeld wordt geproduceerd op 1mm dik polystyreen maar ook dikker materiaal en op aluminium behoord tot de mogelijkheden. Aantallen vanaf 5 stuks en bedrukking in 1 kleur tot fullcolour. Aanleveren van Artwork in een PDF, EPS of CDR9 bestand en de lettertypes omzetten naar lettercontouren.

Wilt u meer weten vraag dan vrijblijvend een offerte en stuur een e-mail naar info@rallyschild.nl voor meer informatie betreffende prijzen en diverse andere veel gebruikte artikelen door autosportevenementen.

www.rallyschild.nl